WordPress-pins.

Pontus Vinderos bloggar på Webbstrateg.nu. Bloggen är privat och innehåller tips för dig som jobbar med digital kommunikation. Bloggen är byggd i WordPress.

Om Webbstrateg.nu

Webbstrateg.nu är en blogg om digital kommunikation. Målet med bloggen är att ge relevanta tips om digital kommunikation för dig som jobbar med kommunikation, marknadsföring eller digitalisering. Bloggen har funnits i olika former sedan 2010 och hette tidigare Pontus hörna. Bloggen är inte kopplad till Pontus arbetsgivare utan är ett helt privat initiativ.

På bloggen hittar du inlägg om:

Om du vill hålla dig uppdatera går det bra att prenumerera på Webbstrateg.nu.

Gästbloggare

Pontus Vinderos har gästbloggat på en rad andra bloggar genom åren. Bland annat medverkade han på nyhetsbloggen Ajour. Pontus skrev flera texter på uppdrag av Emanuel Karlsten.

Tack till

Pontus Vinderos vill passa på att tacka de personer som lärt honom mest när det gäller bra digital kommunikation och webb genom åren.

Jag har utvecklats mycket tack vare att jag fått chansen att vara i sammanhang där jag inte varit den smartaste personen i rummet. Jag har haft förmånen att lära mig av följande smartskallar: Amelia Andersdotter, Ingrid Domingues, Erik Fors-Andrée, Stefan Johansson, Marcin de Kaminski, Nikke Lindqvist, Brit Stakston och Jonas Söderström. Denna blogg är tillägnad er.

– Pontus Vinderos