Deltidsjobb som Growth Hacker

Publicerat av Pontus Vinderos den

Det är nu klart att jag ska jobba deltid med ett nytt projekt vid sidan av jobbet som webbstrateg på Enköpings kommun. Till en början blir det i liten skala, men på sikt är tanken att jag ska dela min arbetstid på hälften mellan kommunen och mitt nya projekt.

Vad är det då för projekt? Jag kommer att jobba tillsammans med bland annat Erik Fors-Andrée på en startup som heter Cruited. Min roll kallas för Growth Hacker och handlar om att öka antalet användare av tjänsten, bland annat genom sökmotoroptimering. Cruited hjälper jobbsökande att öka chanserna att få sitt drömjobb. Genom Cruiteds sajt kan den som söker jobb få CV-tips, tips för personligt brev och tips för LinkedIn.

Det ska bli spännande att jobba med denna typ av sajt då den skiljer sig väldigt mycket från det jag gör på kommunen. Samtidigt är det viktigt att fortsätta jobba med kommunens nya webb så att den blir Sveriges bästa kommunwebb. Detta blir en bra balans för mig.