Hej igen offentlig sektor!

Publicerat av Pontus Vinderos den

Just nu pågår Silly Season i fotbollsvärlden. Jag följer med spänning vem som blir ny tränare i Real Madrid, om Cristiano Ronaldo ska flytta tillbaka till England och om Zlatan blir kvar i Paris. Men denna Silly Season gäller inte bara det gröna fältets schack. Den gäller även mig. Nu är det nämligen klart att jag från och med den 8 augusti börjar på en ny tjänst som webbstrateg på Enköpings kommun. Jag kommer att ha ett övergripande ansvar för deras webbplats, intranät och närvaro i sociala medier.

Enköpings kommun

Detta blir en återkomst till offentlig sektor för mig, då jag var webbstrateg på Socialstyrelsen för några år sedan. Det ska bli kul att återigen jobba i offentlig verksamhet för medborgarnas bästa. Jag kommer speciellt att kika in vad E-delegationen haft för sig den senaste tiden lite mer i detalj.

Har du motsvarande roll i en annan kommun? Då vill jag gärna byta erfarenheter framöver! Kontakta mig gärna så får vi höras efter sommaren.

Kategorier: Resten