Nästa Region Västmanland

Publicerat av Pontus Vinderos den

I augusti börjar jag på en fast tjänst på Region Västmanland (tidigare landstinget). Jag lämnar alltså den kommunala sektorn, men håller mig inom offentlig sektor. Jag kommer också att jobba med hälso- och sjukvårdsfrågor igen, vilket jag har erfarenhet av från mina tjänster på Socialstyrelsen.

Min titel på Region Västmanland blir digital kommunikatör. Jag ska lede och förvalta arbetet med deras digitala kommunikation. Jag kommer att jobba kanaloberoende med användbarheten i fokus. Det handlar både om strategiskt långsiktigt arbete och löpande innehållsproduktion.

Placeringen blir i Västerås vilket är en viktig anledning till att jag sökt jobbet då det innebär betydligt kortare pendling från Enköping jämfört med Tyresö där jag jobbar idag.

Kategorier: Resten