Nu hittar du lediga jobb på Webbstrateg.nu

Publicerat av Pontus Vinderos den

Skärmdump på nya sidan för lediga jobbMånga googlingar om webbstrateg handlar om jobb på olika sätt. Därför lanserar jag idag en ny sida på min blogg som samlar aktuella jobbannonser för webbstrateger. Med webbstrateg menar jag här både den som jobbar i en organisation som webbansvarig och den som jobbar på en webbyrå som konsult och ger råd om webbstrategi.

Du hittar de lediga jobb i fliken Lediga jobb som ligger i huvudmenyn. I skrivande stund finns det sju lediga jobb som webbstrateg. Har jag missat något? Tipsa gärna med hjälp av formuläret som finns längst ner på sidan.

Själva jobben har jag försökt presenteras så enhetligt som möjligt, så att man kan jämföra dem. Jag har exempelvis lagt in vilken typ av organisation det är och hur många som är anställda på organisationen. Allt för att göra sidan mer överblickbar. Mycket nöje!

Kategorier: Resten