WordPress-pins.

Webbstrateg.nu är en blogg om digital kommunikation. Målet med bloggen är att ge relevanta tips om digital kommunikation för dig som jobbar med kommunikation, marknadsföring eller digitalisering. Bloggen har funnits i olika former sedan 2010 och är byggd med WordPress.

På bloggen hittar du inlägg om:

Om du vill hålla dig uppdatera går det bra att prenumerera på Webbstrateg.nu.

Bloggaren

Pontus Vinderos

SEO-specialist

Jag som driver Webbstrateg.nu heter Pontus Vinderos. Bloggen är privat och innehåller mina tankar från mitt yrkesliv inom digital kommunikation. Mer om mig kan du läsa på vinderos.se. Jag driver även sajter om ideologi, riksdagsval och spelintresse. Tidigare har jag bland annat drivit nätkampanjerna SD har fel och Självmordsguide.

Bloggat på andra ställen

Pontus Vinderos har gästbloggat på en rad andra bloggar genom åren. Bland annat medverkade han på nyhetsbloggen Ajour. Pontus skrev flera texter på uppdrag av Emanuel Karlsten.

Tack till

Jag vill passa på att tacka de personer som lärt mig mest när det gäller bra digital kommunikation och webb genom åren. Jag har utvecklats mycket tack vare att jag fått chansen att vara i sammanhang där jag inte varit den smartaste personen i rummet. Jag har haft förmånen att lära mig av följande smartskallar: Amelia Andersdotter, Ingrid Domingues, Erik Fors-Andrée, Stefan Johansson, Marcin de Kaminski, Nikke Lindqvist, Brit Stakston och Jonas Söderström. Denna blogg är tillägnad er.