Hej! Kul att du besöker Webbstrateg Nu. Detta är bloggen för dig som jobbar med digital kommunikation och webbutveckling. Jag som driver Webbstrateg Nu heter Pontus Vinderos. Den här bloggen är min plats att dela med mig av mina erfarenhet kring digital kommunikation med fokus på externa webbplatser. Detta är en privat webbplats med blogg som drivs vid sidan av mitt dagjobb.

Om bloggen

Webbstrateg Nu startades juli 2012 som ett sätt att dela med mig av mitt intresse för digital kommunikation. Bloggen är en fortsättning på tidigare privata bloggar och handlar renodlat om min professionella sida. Fokus de senaste åren har varit att ge tips och rådgivning till den som jobbar med digital kommunikation, ofta i offentlig sektor. Bloggen uppdateras numera sporadiskt. Om du vill vara säker på att inte missa ett nytt inlägg så rekommenderar jag dig att prenumerera på bloggen.

Om mig

Pontus Vinderos

Jag som driver bloggen Webbstrateg.nu heter Pontus Vinderos (född Löf). Jag är en uppländsk digital strateg och specialist inom webbkommunikation och onlinemarknadsföring. På arbetstid har jag utvecklat prisbelönta webbplatser för bland annat Socialstyrelsen, Scouterna och Enköpings kommun. På fritiden har jag grundat medialt uppmärksammade nätkampanjer mot Sverigedemokraterna och självmord. Jag har även bloggat, blivit publicerad på nyhetssajten Ajour och skrivit den självpublicerade ungdomsromanen Herre och slav. Mer om mig kan du läsa på min privata sajt Pontus hörna.

Kontakt

Jag älskar att höra från mina läsare! Om du har några frågor, kommentarer eller bara vill säga hej, tveka inte att kontakta mig.